Federal Equipment Company koopt en verkoopt gebruikt apparatuur

Federal Equipment Company koopt en verkoopt gebruikte proces-en verpakkingsapparatuur voor farmaceutische, chemische, voedingsmiddelen - en drankenindustrie, kunststoffen, rubber en vele andere procesindustrieën.

Sinds 1957 is Federal Equipment Company dealer van gebruikt apparatuur, gespecialiseerd in verwerkings - en verpakkingsapparatuur.Wij kopen en verkopen:

  • farmaceutisch apparatuur
  • chemisch apparatuur
  • procesapparatuur voor voedselverwerking
  • Drank apparatuur
  • kunststof apparatuur
  • rubber apparatuur
  • verpakkingsapparatuur
  • lab - apparatuur
  • R & D - apparatuur

Wij hebben duizenden apparaten op voorraad in 275 verschillende categorieën.

Gebruikt apparatuur van Federal Equipment Company biedt verschillende mogelijkheden voor kostenbesparingen, waaronder inkoopprijsbesparingen, doorlooptijdbesparingen en lagere afschrijvingswaarden.Het inkopen van gebruikt apparatuur geeft daarnaast de mogelijkheid flexibiliteit te bieden aan de levering van uw apparatuur, het verminderen van de supply-chain risk en betrouwbare verwerkings-en verpakkingsapparatuur van kwaliteitsfabrikanten te leveren tegen redelijke prijzen.

Blader door apparatuur in Europa

Verkoop overtollig apparatuur

Overtollig apparatuur kost geld door waardevol magazijn of productievloerruimte of zelfs gehuurde opslagfaciliteiten te verbruiken. In bepaalde gevallen zijn onroerende voorheffing verschuldigd op apparatuur.Genereer contant geld uit inactieve productieapparatuur door uw overtollige apparatuur te verkopen aan Federal Equipment Company.

Veilingen en liquidaties van industrieel apparatuur

Wij beheren veilingen en liquidaties van industrieel apparatuur, lopende bedrijfsentiteiten, evenals turnaround-bedrijven en bedrijven in nood die opereren onder een curator of in faillissement.Als dealer van tweedehands materieel zijn wij gespecialiseerd in het identificeren van welk apparatuur het waard is voor eindgebruikers en andere dealers om het best mogelijke rendement voor uw kapitaalgoederen te behalen.Onze branche-en marktkennis, ervaring en betrouwbare reputatie verzekeren u dat uw liquidatie van uw faciliteiten zijn doelstellingen zal bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over veilingen van apparatuur en liquidaties voor uw volledige faciliteit.

Investeringsherstelprogramma's en -diensten

Wij bieden complete investeringsherstelprogramma's om u te helpen bij het beheren en verkopen van overtollig apparatuur in uw diverse, wereldwijde productienetwerk op de meest economische manier. Het doorgeven van een verouderde lijst van apparatuur in een spreadsheet is geen effectieve manier om uw overtollige apparatuur op meerdere productielocaties te beheren. Focus op uw bedrijf en laat Federal Equipment Company uw overtollige en stationaire apparatuur beheren. We kunnen multinationale programma's beheren tot services voor één site. Bezoek onze pagina Investeringsherstel voor meer informatie.


Federal Equipment Company heeft duizenden apparatuur te koop en evalueert apparatuur om wereldwijd te kopen.Als u met een vertegenwoordiger wilt spreken, neem dan contact op met: